Archive for July, 2010

På fisketogt på privat grund

Nogle gange ved man ikke om man må fiske et sted, og nogle gange så prøver man at få tilgivelse i stedet for tilladelse. Jeg var på tur med en erfaren karpefisker, der tit og ofte har været på besøg i søer, hvor det ikke er oplagt at der er offentlig adgang til 🙂

På vores køretur faldt vi over en større gård, hvor vi kunne se at der lå en fin sø meget tæt på. Vi kørte i en bil, der godt kunne ligne en bil der hørte til på et større landbrug, så vi blev ikke stoppet på vej til søen. Der så vi nogle store og flotte albino græskarper, på hvad vi skød til godt over 10 kg. De stod i noget grøde, og flyttede sig ikke meget. Der var også enkelte koikarper der kom til syne engang imellem, og ham jeg var med begyndte at agne krogen. Jeg gjorde kameraet parat, og tog et par billeder af fisken ude i søen. Vi nåede kun et kaste to gange, før vi blev smidt væk. Så ingen store fisk til os denne gang, men vi vil stadig udforske landet fremover.

Er du til karpe eller medefiskeri, så klik her

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement