Archive for December, 2010

Stop nu det rykfiskeri!

Jeg har egentlig ikke så meget mod bulefiskeri. Det er lovligt at fiske efter rigtig mange fisk mens de gyder, og det gælder også torsken. Det jeg har noget imod er de sindssyge ryk i stangen, når 600 grams-pirken er sendt ned midt i de gydemodne torsk. Især efter at de fleste fisker med flettet line, så er rykkene helt vanvittige.

OBS: Folkene på billedet har intet med rykfiskeri at gøre. Det var fra en tur, hvor Danmarks Sportsfiskerforbund prøvede to metoder, for i fremtiden at undgå fejlkrogninger.

Read the rest of this entry »

Yes – nu skal der isfiskes!

Jeg elsker at isfiske, og det er alt for sjældent vi kan det herhjemme. Men at tage afsted, godt pakket ind og med masser af mad, slik og varme drikke, samt min yndlingsdrik cola, så er jeg i mit es. Det er fedt at gå rundt ude på en sø, og vide at få meter under en, der svømmer ens agnfisk rundt, og forhåbentlig lokker gedder til hug.

Read the rest of this entry »

Giv et bidrag til Fiskemagasinet på dk4

Nu er der mulighed for at give et bidrag til at Fiskemagasinet på dk4 fortsætter. Vi fortsætter med programmerne i 2011, og du har muligheden for at være med til at de fortsætter. Vi beder om et bidrag – det kan være stort eller småt – for det er dyrt at lave fiskeprogrammer udelukkende til danske seere. Der er løn til kamerafolk, eventuelle lydteknikere og redigeringsteknikere. Derudover er der udgifter til bånd, batterier og vedligeholdelse af udstyr. Fiskemagasinet på dk4 har kostet mig mellem 50 og 75.000 kroner at lave de seneste par år, og i det beløb er medregnet at der nogle gange er indtægter fra sponsorer.

Jeg lover!

I højre side er der en ‘Donate’-knap, og når du trykker på den, så kan du betale lige nøjagtig det beløb, som du har lyst til. Lige fra få kroner og til lige præcis så højt et beløb, som du vil give. Der er naturligvis den garanti, at bliver der ikke lavet programmer til sendefladen i 2011, så bliver alle penge betalt tilbage til giverne. Det er en klar aftale, ligesom at det er en aftale at pengene udelukkende vil gå til løn til andre end mig selv, og pengene vil også gå til de udgifter der er ved at drive sådan et program. Det vil sige transport og lignende.

Der er selvfølgelig kvittering, til alle dem der vil have det, og jeg håber at du vil give et bidrag til Fiskemagasinet på dk4.

Find dit P&T på Putandtakesiden.dk

www.putandtakesiden.dk er der mulighed for at finde et P&T-vand i nærheden af dig. Siden er bygget primært op om de gamle oplysninger som fandtes på P&T-siderne på www.fiskemagasinet.dk, men nu har de fået deres helt egen side. På www.putandtakesiden.dk kan du ‘Synes godt’ om dit favoritvand, og du kan komme med kommentarer til alle vandene. Der kan let være forældede oplysninger, og derfor vil jeg sætte stor pris på, hvis du kommer med kommentarer. Se siden her:
www.putandtakesiden.dk

Intet seriøst karpefiskeri uden ulovlige udsætninger

Mange er imod ulovlige udsætninger, også blandt karpefiskerne. Jeg vil heller aldrig opfordre til ulovligheder. Dog vil jeg påstå, at uden ulovlige udsætninger, så havde vi ikke det karpefiskeri, som vi har nu. Den sø jeg selv primært fisker i, er karperne sat ulovligt ud – men jeg får det altså ikke dårligt ved at fiske dem.

Read the rest of this entry »

Donse Dam – mit barndoms vand

Jeg har fisket utallige gange i Donse Dam, eller Store Dam, som mange også kalder den. Den hedder måske Store Donse Dam, da Lille Donse Dam ligger ved siden af. Jeg har fisket i både den sø, men også i mange af de omkringliggende søer – også før de blev frigivet af Skov- og Naturstyrelsen….

Read the rest of this entry »

Et stolt barn fanger gedde

Børn og fiskeri hører i den grad sammen. Der er ikke meget der er mere fantastisk end at se børns glæde ved fiskeri, og hvis de så også fanger fisk, så er de ikke til at skyde igennem i flere dage. Sådan gik det også, da jeg tidligere på året var ved Lagan i Sydsverige.

Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement