Archive for January, 2011

Ny fiskegadget: Sounderbox med fjernbetjening

Der kommer mange nye ting i fiskebranchen, og mange ligner ting man har set før. Men denne her er sgu sej. En sounderbox til karpefiskeri med indbygget fjernbetjening. Hvis vinden bliver vildere i løbet af natten, og dine bidmeldere står og bipper lystigt, så skal man ud at stille på sensitiviten på bidmelderne. Men ikke med Nash’s nye sounderbox. Der er fjernbetjening i, så man fra sin varme sovepose kan skrue ned for sensitiviteten, og ikke skal høre på konstant bippen på grund af vinden.
Se den nye sounderbox her:
http://www.nashtackle.co.uk/product.php?id=748

Man skal ikke stikke næsen frem i fiskebranchen

Man skal ikke stikke næsen frem i fiskeverdenen, det er helt sikkert. Der er desværre alt for mange små mennesker, der skal komme med alt deres lort. Siden jeg i går skrev på diverse sider at Fiskemagasinet er tilbage på dk4, og det første program bliver vist på mandag, så er der kommet flere reaktioner. Heldigvis har langt de fleste været positive, men især en negativ stikker ud. Tjek lige denne mail jeg fik fra en:

Read the rest of this entry »

Stadig isfiskeri herhjemme, men pas på!

Der er stadig isfiskeri herhjemme. Der har været tø i et stykke tid, men de fleste nætter har temperaturen været under frysepunktet. Så sent som i dag blev jeg inviteret på isfiskeri på en sø i Nordsjælland, hvor der var mere end 20 cm stenhård is på søen.

Read the rest of this entry »

Kom sikkert på isfiskeri

Der er mange faktorer for sikkerheden på isfiskeri, og selvom søerne er åbnet for færdsel, så skal der ikke meget til før at farlige situationer kan opstår. Her er nogle forslag til køb, både til isfiskeri, men også til sikkerheden ved isfiskeri:

Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement