Archive for June, 2011

Hvad er et rod-pod?

Et rod-pod er en velsignelse for alle dem, der ikke kan nøjes med en enkelt fiskestang.

Et rod-pod er et stativ. Det smarte ved denne type stativ er, at du kan placere en hel del fiskestænger i det. Nogle rod-pods har plads til tre, mens andre kan holde helt op til fem fiskestænger.

Læs resten her:

http://karpegrej.dk/rod-pod/

 

Hvad er en vejeslynge?

Mange medefisk, især Brasen, tager rigtig meget skade af at blive vejet uden en vejeslynge. I de værste tilfælde dør fisken efter genudsætning. Derfor bør du investere de få hundrede kroner en vejeslynge koster, så fisken kan leve videre som før, efter at du har genudsat den.

Generelt er det ildeset blandt lystfiskere ikke at behandle fiskene ordentligt, inden at de skal genudsættes.

Læs resten her:

http://karpegrej.dk/2011/11/21/vejeslynge/

 

Hvad er en parasol til karpefiskeri?

Hvis du har prøvet at fiske efter karper, ved du sikkert allerede, at de populære fisk mest bider på om morgenen og om aftenen. Det er nemlig her, at karperne er mest aktive.

Meget af karpernes dag går med at undgå farer, men om morgenen og aftenen bliver fiskene lidt mere modige. Derfor er det meget nemmere at fange karper om morgenen og om aftenen, hvor det endnu ikke er hverken lyst eller mørkt. Til en sådan ekspedition kan man bruge en karpeparasol.

Læs resten her:

http://karpegrej.dk/parasol/

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement