Archive for September, 2011

Hvad er en priest?

En priest til fiskeri lyder mere religiøst, end det egentligt er; faktisk handler det om noget så uhyrligt at dræbe de fisk, der er så uheldige at spise netop din madding. Netop her er en prist behjælpelig og ordner hurtigt samt nemt sagerne.

Se en priest her

En priest er et værktøj, der for det meste ligner et stumpt våben. En priest er typisk udformet som et metalhoved og en træ- eller metalkrop. Hvilke materialer ens priest er lavet af har først og fremmest indflydelse på vægten, hvilket kan være vigtigt at overveje i forhold til de fisk, priesten skal benyttes på.

 

Read the rest of this entry »

Mad: Fiskefileter med hjemmelavet remoulade

Fiskebloggen har modtaget dette indlæg, som vi med glæde bringer. Hvis andre vil skrive et blogindlæg, så skal man bare kontakte mig på mads@fiskemagasinet.dk.

Er der noget som lune og sprøde fiskefileter med remoulade? Uanset om du selv har fanget fisken eller købt den hos fiskehandleren, så er fiskefileter et lækkert indslag i en god frokost eller som hovedret. Der er tale om en sand dansk klassiker.  Og så er det oven i købet nemt og hurtigt at lave. Her får du opskriften.

Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement