Archive for November, 2011

Læs om karpegrej på Karpegrej.dk

Karpegrej.dk var for otte år siden en af de første netbutikker, og en af de absolutte første, der gjorde karpegrejet billigere i Danmark. Førhen var karpefiskerne vant til at kun to butikker havde karpegrej, og at de havde få og dyre mærker. Det lavede Karpegrej.dk om på, og der blev i nogle måneder solgt virkelig meget karpegrej.
De to ejere gik dog fra hinanden, men nu åbner Karpegrej.dk igen. Det er dog ikke som netbutik, men mere som en guide til karpegrej. Der er forklaringer om hvad en baitrunner er, hvad kendetegner en karpestang og hvad en bivvy er.

Du kan se websitet Karpegrej.dk her:
www.karpegrej.dk

Hvad er en Mörrum-spinner?

Mörrum-spinneren er en levende legende. Efter at have været brugt i årtier både i Danmark, Skandinavien og resten af verden har Mörrum-spinneren i de seneste par år oplevet en optur lig intet andet. Danskere forelsket i fiskeri efter gedder og laks over hele landet har købt alle butikkernes Mörrum-spinnere af god grund!

Mörrum-spinneren har sit navn efter elven Mörrum, hvor laksene efter sigende næsten flyder over bredderne. Der har der selvsagt været gode muligheder for at eksperimentere med at skabe den perfekte lakse-spinner – og resultatet kan du købe på nettet for omkring 25kr og op!

Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement