Archive for December, 2011

Fiskemagasinet nu og fremover

Fiskebloggen.dk er jo lidt min rodebutik, hvor jeg kan læggepersonlige fiskeindlæg, oplysninger om andre sites og alt mulig andet ind. Denne gang vil jeg skrive lidt om hvordan jeg synes at Fiskemagasinet på dk4 kører, og hvordan fremtiden ser ud.

 

Jeg har nu lavet mere end 140 TV-programmer om lystfiskeri, og umiddelbart ser jeg ingen ende på det. Der er masser af nye idéer, og mange af dem kommer fra de fantastiske seere jeg har.

Read the rest of this entry »

Put & Take Sjælland

Det er nu muligt nemt at finde en Put & Take-sø på Sjælland. Om du er til Hove Put & TakeSimons Put & Take eller vil fiske i Lynge Drive In Put & Take, så kan du finde en oversigt over alle sjællandske Put & Take-søer.

 
Jeg har selv været ved en del af søerne, og jeg har endda selv drevet en af søerne. Det er hårdt arbejde med Put & Take-søer, og på Sjælland kan det være sværere og dyrere at få fat i gode fisk. Men heldigvis er der en del rigtig seriøse Put & Take-ejere på Sjælland, der gør alt for at få gode og store fisk til øen.

 

Hvor mange jyske Put & Take-ejere har et dambrug i “baghaven” eller ihvertfald tæt på, så forholder det sig anderledes for Put & Take-søer på Sjælland, hvor fiskene kommer fra Jylland.

 

Du kan læse mere om Put & Take-søer på Sjælland her

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement