Archive for August, 2012

Fiskemagasinet i efteråret

Mads filmer på havet til Fiskemagasinet på dk4

Er sgu stolt over at lave fiskeprogrammer, som jeg selv bestemmer producerer og dermed selv bestemmer indholdet i. Jeg er tilrettelægger og med i alle processer, indtil det færdige program ligger på den rette server hos dk4.

Det handler udelukkende om fiskeri, og jeg får en masse fede oplevelser, og seerne synes – forhåbentlig – at jeg giver den glæde videre til dem.

Read the rest of this entry »

Karpefiskeri, find karpen først!

Her spottes et par karper. Jeg står oppe på en skrænt, så de ser lidt små ud, men vil skyde på de ligger på omkring seks kilo.

Af Thøger Mortensen
Jeg fik den ære at skrive et gæsteindlæg her på fiskebloggen.dk, jeg har valgt at skrive om karpefiskeri nærmere betegnet hvordan du finder karpen, og det kan du læse om i denne artikel, men først lidt info om karpen.

Karpen er en utrolig klog fisk, den bliver op til 60 år i de forhold vi har i Danmark, men kan blive meget ældre i særlige tilfælde (Den ældste koi karpe blev 226 år, men koi karper kan også blive ældre end almindelige karper og det er også en af grundene til at de er så dyre.)

Karpen bliver hurtigt mistroisk hvis den ser at din agn skiller sig ud fra den normale føde den spiser og især hvis du ikke har gjort noget forsøg på at få dit karperig til at være et med bunden.
Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement