Archive for January, 2017

Må man sælge fiskegrej med bly i?

Må man – eller må man ikke sælge fiskegrej med bly i? Det giver jeg mit svar på her

Af Mads Hussing

Det dukker jævnligt op i diskussioner, om man må sælge fiskegrej med bly i. Det er blevet besluttet, at man ikke må sælge fiskegrej med bly i i forretninger, men der er nogle undtagelser i bekendtgørelsen.

Read the rest of this entry »

Westin – stænger til alt fiskeri

Jeg har brugt mange forskellige Westin-stænger, men denne anmeldelse handler om stænger til det eksotiske fiskeri

Af Mads Hussing

Med mig til det eksotiske fiskeri på Maldiverne og Colombia havde jeg blandt andet Westins stang til speed jigging med og to forskellige af Westins popperstænger med.

Read the rest of this entry »

Quantum Cabo – pålideligt hjul til det voldsomme fiskeri

Jeg har prøvet flere størrelser af Quantum Cabo-hjulene, og de stod alle distancen
Af Mads Hussing
Efter både at have været på Maldiverne og i Colombia med mine Quantum Cabo-hjul i tre størrelser er min dom klar. De stod distancen til det fiskeri, som jeg kom ud for.
Hjulene blev udsat for en del prøvelser. Hårde udløb, tusindvis af kast med store agn, trolling og masser af saltvand. Alt blev klaret til perfektion.

Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement