Archive for April, 2017

Udsatte og økonomisk trængte børn kan komme på fisketur

Børnenes Lystfisker Akademi – tidligere Hillerød Fiskeskole – sørger for, at økonomisk trængte og socialt udsatte familier og børn kan komme på fisketur.

Det drejer sig både om fisketure på kutter på Øresund, men også flerdages-arrangementer på Enebærodde på Fyn. Sidstnævnte er inklusiv forplejning, lån af sovepose og liggeunderlag og lån af fiskegrej.

Read the rest of this entry »

Se gratis TV om lystfiskeri på nettet

Så er der igen muligheden for at se gratis TV om lystfiskeri

Der er masser af timers tv om lystfiskeri, efter FiskeTV.dk igen er åbnet igen. Her er muligheden for at se mange af Fiskemagasinet på dk4s programmer.

Allerede nu ligger blandt andet “Piger der fisker”, Helleflynderfiskeri i Norge, Mallefiskeri i Ebro, Fra dambrug til lystfiskeri og Laksetur til Lagan online og helt gratis.

Hele listen kan ses her: http://fisketv.dk/se-fiskemagasinet-paa-dk4/

Fiskemagasinet er et program, der har kørt på tv-kanalen siden 1995. Der er indtil videre lavet omkring 220 udgaver af Fiskemagasinet.

For at se alle programmerne, så skal man melde sig til. Det gør man her: http://fisketv.dk/medlems-konto/medlemsskabsniveauer/

Billige boilies og tilbehør til salg

Jeg har fået muligheden for at købe nogle virkelig billige, men samtidig utrolig lækre boilies hjem. Der er allerede solgt mange hundrede kilo af dem det seneste år, og der har været rigtig fine fangster på dem. Nu har jeg valgt at gøre det lidt større.

Jeg har derfor valgt at købe et ordentligt parti hjem. Alle varerne er listet op nedenfor, og de er helt friske og nye. Hvis man sammenligner med priser på tilsvarende produkter andre steder, så er det i en prisklasse for sig selv.

Her er alle produkterne:
Read the rest of this entry »

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement