Da 20 kgs karpen blev fanget

Det bliver desværre til alt for lidt karpefiskeri for mit vedkommende, men så meget desto mere er det fantastisk når den helt store fisk hugger. Det blev til en fin spejler på 20,8 kg, taget i min lille private sø, på en Mentorbait-boilie.

 
Jeg var afsted to nætter, og den første nat forløb helt fantastisk. Det blev til to flotte spejlkarper, den ene på 11,25 kg og den anden på 12,3 kg. Det var alt rigeligt for mig, og jeg var egentlig klar til ikke at komme afsted natten efter. Men jeg fik mig selv ud til søen, og omkring midnat kom min makker Michael.

Vi fik agnet alle stænger op, og fik sejlet alle agn ud. Det resulterede i at der midt på natten var et tungt hug på en af stængerne, ved et større åkandebælte. Jeg fik hurtigt fisken væk fra åkanderne og ud i søen.

Her ligger der nogle træer rundt omkring, men jeg fik fisken væk fra dem, og tilsidst gled den ind i nettet. Vi var begge helt oppe skyerne, og vi kunne ikke vente til om morgenen med at veje fisken. 20,8 kg vejede dyret, og så blev der givet krammere i nattemørket ved søen.

Du kan se fangstrapporten her:
http://fiskemagasinet.dk/fangstrapporter.htm?show=uniq&id=3437

4 Responses to “Da 20 kgs karpen blev fanget”

 • christian says:

  det er godt nok flot spejlkarpe og det er ikk så tit man ser en karper over 20kg her i danmark:) jeg håber sku også en dag det lykkes for mig og fange en 20+ 🙂

 • Mads Hussing says:

  Det var virkelig også en speciel fornemmelse, da jeg så den nede i nettet, og da vægten så røg over 20 kg – det var sgu vildt…! Ærgerligt at den nok røg i svinget sidste vinter, og dermed ikke kan fanges igen.

 • christian says:

  ja det er sku surt med den vinter:( jeg fandt selv fisk op til over 15kg døde:(

 • Mads Hussing says:

  Jeg var ikke så aktiv i den sidste del af vinteren, hvor alle fandt døde karper rundt omkring. Selvfølgelig fandt jeg en del, men jeg fandt ingen i den ende af søen, hvor du formentlig har set denne ligge død, i den anden ende….

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement