Danmark blev europamestre, men bliver ikke verdensmestre

Det var fantastisk at Danmark søndag aften blev europamestre. En kamp som jeg fulgte fra start til slut. Jeg har siddet i håndboldhaller de seneste snart 25 år og fulgt håndbold fra tilskuerpladserne.

Dette skal dog ikke handle om håndbold, og det med at Danmark ikke bliver verdensmestre har ikke noget med håndbold at gøre. Det er i Big Game-fiskeri.

Der er VM i Big Game-fiskeri i maj måned, og Danmark havde muligheden for at komme med til mesterskaberne. Et hold af gæve jyder, vandt sidste år en afdeling af World Cup’en, og er dermed kvalificeret til VM i Big Game-fiskeri. De vandt en World Cup på Mauritius, foran en stribe halv- og helprofessionelle skippere. En fantastisk præstation, der giver adgang til at deltage i VM i Big Game-fiskeri i Mexico i år.

MEN – desværre så deltager Danmark ikke i Mexico. Der er kommet en stribe ting i vejen, så holdet af jyder skal ikke til Mexico. Derfor vinder Danmark ikke VM, som jeg altså skriver i overskriften.

Jeg var selv i planlægningsfasen om at tage til Mexico for at dække begivenheden, og jeg synes jo selvfølgelig det er ærgerligt, at Danmark ikke skal derover.

Fiskebloggen.dk er jo min mulighed for at skrive lidt om alle mulige emner, der ikke nødvendigvis er hardore fiskenyheder, men bare har lidt med fiskeri at gøre. Det er det jeg gjorde her. I øvrigt så bliver det jo så ikke til et par programmer fra Mexico – hvad synes du så jeg skal lave programmer om her i foråret?

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement