Donse Dam – mit barndoms vand

Jeg har fisket utallige gange i Donse Dam, eller Store Dam, som mange også kalder den. Den hedder måske Store Donse Dam, da Lille Donse Dam ligger ved siden af. Jeg har fisket i både den sø, men også i mange af de omkringliggende søer – også før de blev frigivet af Skov- og Naturstyrelsen….


 

Forrygende fisketure i området
Der har været så mange forrygende fisketure i området, også på ture hvor jeg tog afsted alene. Jeg har været på en tur i Fiskeringens båd, hvor jeg fangede op imod 30 gedder på en sen eftermiddag og aften. Der var gedder over det hele, og de huggede på min amerikanske bass-spinner, der er perfekt til fiskeriet i Donse Dam, hvor der er mange åkander.

God og billig sommerferie – med godt fiskeri

 

Mange fede søer i området
Der er også rigtig mange lækre søer i området, hvor jeg har haft både et fint suderfiskeri, men også rigtig mange gange gode geddeture. Der er store om mindre søer, og det var kun de statslige søer, som vi fiskede i. Vi gik ikke i de private søer, men de statslige søer fiskede vi i. Også selvom vi egentlig vidste at vi ikke måtte fiske der, men barndommens og ungdommens mod gjorde at selvom vi gang på gang blev smidt væk, så kom vi tilbage igen.
Hvis du vil fiske i Donse Dam, er der frit fiskeri fra halvøen midt i søen, og hvis du vil ud med båd, så skal du melde dig ind i Fiskeringen.

Restsalg – chancen for et kup

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement