Fiskedød i Teglgårdssøen

Vi har været nede for at prøve at redde nogle af fiskene i Teglgårdssøen i Hillerød. Der er blevet fundet nogle store karper, blandt andet en der i sommer vejede over 12 kg. Dem der var ved søen før mig, fangede nogle karper med et net, og de blev kørt ud til en anden sø. Til gengæld fik vi masser af skaller og brasen med nettet, og de blev lagt på isen. En enkelt gedde blev også fanget, og det viste sig at være en ‘two’tone’-gedde, der var gylden på den ene halvdel, og mørk på den anden halvdel. Der blev holdt godt øje med søen resten af vinteren, og åen ned til søen blev renset, så frisk vand kunne komme til søen. Det er jeg sikker på hjalp en del.

Da vinteren gik på hæld og isen brød, blev der fundet andre døde karper i søen, men jeg er sikker på at der er flere tilbage i søen. Måske nogen kender til fangster fra søen her i 2010?

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement