Fiskemagasinet i efteråret

Mads filmer på havet til Fiskemagasinet på dk4

Er sgu stolt over at lave fiskeprogrammer, som jeg selv bestemmer producerer og dermed selv bestemmer indholdet i. Jeg er tilrettelægger og med i alle processer, indtil det færdige program ligger på den rette server hos dk4.

Det handler udelukkende om fiskeri, og jeg får en masse fede oplevelser, og seerne synes – forhåbentlig – at jeg giver den glæde videre til dem.

Næste tur med Fiskemagasinet på dk4 er en rejse til Alaska, hvor vi skal fiske sølvlaks, pukkellaks, hundelaks og andre lakse- og ørredarter. Det bliver forhåbentlig til en masse fiskeri, hygge, natur og helst ikke så mange nærgående bjørne. Dem er jeg ikke så vild med.

Efterårssæsonen for Fiskemagasinet begynder mandag 27. august, hvor første program ud af to om DM i størfiskeri løber over skærmen. Fiskemagasinet var med, da Blue Rock P&T afholdt sit eget DM – det var vist ikke et officielt DM – i størfiskeri.

En stribe entusiaster var med i konkurrencen, og nogle fangede en del fisk, mens andre ikke fik noget som helst. Det første program blev redigeret færdigt torsdag 18. august, og det næste skal redigeres 3. september.

DM i størfiskeri er faktisk fiskeprogram nummer 153, som jeg tilrettelægger på dk4. Det er blevet til fiskeri fra rigtig mange lande, og jeg har mødt mange spændende mennesker.

Fiskemulighederne er dog uendelige, og der kan laves mange programmer endnu. Med samme tempo i produceringen af programmer, så når jeg program nummer 200 i 2015.

I efteråret er det også meningen at der skal vises noget om suderfiskeri, og udover Alaska, så regner jeg med at fiske pighvar herhjemme, tage til Gudenåkonkurrencen, samt tage til DM i fladfisk. Danmarks hyggeligste konkurrence, med en masse dejlige mennesker.

Jeg håber at folk glæder sig over programmerne – jeg elsker ihvertfald at lave dem, og som jeg har det lige nu, så stopper jeg ikke lige foreløbig.

Kom endelig med forslag til nye programmer i kommentarfeltet herunder, og jeg vil kommentere de forslag der eventuelt måtte komme.

One Response to “Fiskemagasinet i efteråret”

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement