Fiskeri med bue – hvad er nu det for en sport?

Det bliver kaldt fiskeri med bue, men er det fiskeri? Er det ikke bare en jagtform, hvor det gælder om at skyde fisk? Lyst- eller sportsfiskeri er vel når fisken har en mulighed – altså den ‘vælger selv’ om den vil tage agnen. Her bliver den bare skudt.

Til fiskeri med bue kan anvendes en normal bue, der skal bare knyttes et hjul til den forreste del af buen. I de lande det foregår, der ligger jagten normalt uden for den normale jagtsæson efter dyr over vandoverfladen.

Også i fiskeri med bue er der flere valgmuligheder. Man kan vælge sig et spot, hvor man håber at nogen fisk kommer forbi. Derudover kan man prøve at sejle rundt, for at finde fiskene, og man kan også snige sig ind på dem. Der er også den sidste og noget kontroversielle mulighed. Man kan vente til de gyder, for der samler mange fisk sig. Så er chancen større for at ramme noget 🙂

Det bliver aldrig min sportsgren det her……

Billig ferie – ved fedt fiskeri

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement