Giv et bidrag til Fiskemagasinet på dk4

Nu er der mulighed for at give et bidrag til at Fiskemagasinet på dk4 fortsætter. Vi fortsætter med programmerne i 2011, og du har muligheden for at være med til at de fortsætter. Vi beder om et bidrag – det kan være stort eller småt – for det er dyrt at lave fiskeprogrammer udelukkende til danske seere. Der er løn til kamerafolk, eventuelle lydteknikere og redigeringsteknikere. Derudover er der udgifter til bånd, batterier og vedligeholdelse af udstyr. Fiskemagasinet på dk4 har kostet mig mellem 50 og 75.000 kroner at lave de seneste par år, og i det beløb er medregnet at der nogle gange er indtægter fra sponsorer.

Jeg lover!

I højre side er der en ‘Donate’-knap, og når du trykker på den, så kan du betale lige nøjagtig det beløb, som du har lyst til. Lige fra få kroner og til lige præcis så højt et beløb, som du vil give. Der er naturligvis den garanti, at bliver der ikke lavet programmer til sendefladen i 2011, så bliver alle penge betalt tilbage til giverne. Det er en klar aftale, ligesom at det er en aftale at pengene udelukkende vil gå til løn til andre end mig selv, og pengene vil også gå til de udgifter der er ved at drive sådan et program. Det vil sige transport og lignende.

Der er selvfølgelig kvittering, til alle dem der vil have det, og jeg håber at du vil give et bidrag til Fiskemagasinet på dk4.

3 Responses to “Giv et bidrag til Fiskemagasinet på dk4”

 • kystfisk says:

  hvordan kan det være så dyrt jeg troed at du var ansat hos dk4,og at du fik penge for det,sådan kunne jeg forstå det ved dit afsnit nr.100?
  men jeg kan også tage fejl.
  Med venlig hilsen kystfisk :O)

  • Mads Hussing says:

   Hej kystfisk,

   Jeg er ikke ansat på dk4, og får ingen penge af dk4. Jeg har for 4-5 år siden været ansat i programafdelingen i dk4, men det havde ikke noget med fiskeprogrammerne at gøre. Nu er jeg ansat på en lokalavis, og det har slet ikke noget med dk4 at gøre 🙂

   Så ingen penge fra dk4 til mig, og det er jo derfor jeg håber at der er nogen, der vil donere. Og der er heldigvis et par der allerede har gjort det, og det vil jeg selvfølgelig takke for.

 • kystfisk says:

  nu er jeg selv blevet ramt af finas krisen,så det er nok lidt begrænset,hvad jeg kan donere,men hvis der er noget andet,jeg kan gøre for dig så skal du bare sige sende en mail så kan det være at jeg kan hjælpe med et eller andet.

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement