Hyggetur på isen

Jeg har haft nogle forrygende ture på isen i denne vinter, og flere af turene er gået til den samme private mose. Jeg har aldrig fået kæmpegedder i den sø, men jeg har haft masser af hyggelige ture, med smågedder. Det blev det også til de gange jeg var derude denne vinter, der var ingen over tre kg. Til gengæld var der masser af frisk luft og røde kinder. Vi brugte en ‘svensk’ metode, med små isfiskestænger, meget specielle bidmeldere og et system med levende skaller.

Jeg havde ugen inden skaffet levende skaller fra en sø, hvor fiskene ikke havde det godt, da der ikke var meget ilt tilbage i vandet. Derfor stod de i et stort hul, hvor jeg let kunne få fat i dem.

Derudover så pimplede vi også, med små blancepirke og en ophænger. Det fik vi et voldsomt hug på, men før vi fik fisken op, så havde den bidt linen over. Vi var en blancepirk fattigere, og desværre så sad den nok i en gedde. Forhåbentlig så er krogen røget hurtigt ud af gedden.

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement