Idyllisk ved Lagan-huset

Fiskeringens Laganhus ligger perfekt lige ved elven. Der er dog ikke lakseopgang, der hvor huset ligger, men naturen er flot og der er både gedder, sandart, aborrer og brasen i den del af elven. Men altså udover fiskeriet, så er der mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra huset og fra den lille terrasse ved huset. Tænk at man kan stå indendøre og kigge udover en forrygende smuk elv. Da jeg var deroppe, var der både dage med hård frost, og dage hvor det var mere mildt i luften. De dage med frost, der stod mosekonens bryg tæt over elven, og gav nogle morgener med den bedste udsigt.

Lagan-huset er som tidligere skrevet ejet af Fiskeringen, og man kan leje det rimelig billigt, når man melder sig ind i en forening under Fiskeringen.

Det hemmelige vand – find det her

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement