Isvinter igen?

Er det bare mig, eller er vinteren ikke nærmest lige slut? Og så begynder den igen, med frostgrader og sne… På den ene side håber jeg ikke at vinteren bliver lige så vild, som den seneste vinter. På den anden side, så er jeg vild med isfiskeri, og vil gerne dyrke det noget mere. Der er noget specielt ved at stå på isen, og fiske ned i nogle huller.

MEN – hvis der kommer en bare nogenlunde hård isvinter, ved man også at der ryger nogle fiskebestande rundt omkring. Der røg rigtig mange søer i den seneste vinter, og det vil være katastrofalt, hvis der ryger flere søer i år. Os karpefiskere vil helst ikke miste flere vande…
Hvad siger du? Glæder du dig til en vinter med isfiskeri, eller håber du at den bliver mild, så der ikke ryger flere vande?

2 Responses to “Isvinter igen?”

 • At fisk dør er en trist ting. Specielt hvis det er en fisk der er udsat i en sø hvor de rigtige forhold ikke har været til stede. Der tænker jeg mest på de mange søer der er udsat karper i.
  Tænk jer om i fremtiden når der skal etableres nye fiskevande.
  Husk også jeres tilladelser, hvis det var i orden ville det være så meget bedre.

  Vh

  Lars

 • Mads Hussing says:

  Hvad ville være bedre med tilladelser?

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement