Kom med på malle- og karpefiskeri i Ebro

Det var ægte kærlighed med den store malle på lige over 72 kg.UDSOLGT!
Nu har du muligheden for at komme med på malle- og karpefiskeri i den legendariske flod Ebro i det nordlige Spanien. Jeg laver en tur til Pontus Ingvarsson, der har skaffet mig fantastisk fiskeri de gange, hvor jeg har været dernede.

Flere gange i løbet af dagene var der dobbelthug - nogle gange endda også trippelhug.Du skal ikke tænke på andet end at smøre en madpakke og klæde dig fornuftigt på, når vi er dernede. Pontus sørger for alt fiskegrej, tackler, agn, båd og alt det andet.

Vi er i byen, så man kan købe ind dagen før til en madpakke, og når vi kommer hjem fra fiskeri, så kan man gå på en lokal restaurant og købe noget mad til meget fornuftige priser.

En typisk fiskedag:
Vi kører i en lejet bil fra hotellet klokken 06.40, så vi kan mødes klokken 07.00 ved Ebros bredder. Så skal vi enten køre et par minutter eller måske sejle til den anden side.

Der bliver sat seks stænger frem til mallefiskeri, to til karpefiskeri og en eller to stænger ligger med kunstagn på, så man kan kaste efter sandart.

Mads Hussing med en af de flotte karper fra Ebro.Agnene bliver sejlet ud af Pontus, og der bliver fodret med pellets ved hver tackle. Vi skal fange noget, så derfor bliver der ikke sparet på pellets. Jeg regner med, at vi kommer til at bruge omkring 400 kg pellets på en uge.

Vi fisker i rækkefølge. Det vil sige, at vi trækker et nummer fra 1-5, og når man har fået en fisk (eller mistet to), så skifter turen til den næste.

Det bliver dage med formentlig fem til ti maller om dagen, og på det tidspunkt af året er de store. Det er lige før legen, så der er rogn i de store madammer.

Derudover kan man fange lige så mange karper, og der er også mulighed for at fange rigtig store karper. Ebro indeholder virkelig store karper.

Efter 10 timer ved Ebro pakker vi sammen og kører mod hotellet.

20160729_122234
Fakta:
Afrejse: Søndag 12. marts.
Hjemkomst: Søndag 19. marts.
Seks hele fiskedage – mandag til lørdag.
Fem fiskere fra Danmark inklusiv mig.

Med i prisen er:
Hotel fra søndag til søndag. Man bestemmer selv, om man vil bo på enkelt-, dobbelt- eller trippelværelse.
Lokal fiskeguide, der går ved vandet hver eneste dag året rundt.
Fiskelicens og dagkort.
Fiskegrej og pellets.
Transport fra Barcelona til Ebro og tilbage til Barcelona, samt frem og tilbage fra hotellet til floden hver dag.

Prisen er uden:
Flybillet og mad.
Alt andet, der ikke er beskrevet i, hvad der er med i prisen.

Pris: 8.100 kroner.
Depositum på 5.000 kroner ved tilmelding. Resten senest en måned før afrejse. Man får ikke sit depositum tilbage, hvis man melder afbud.

Spørgsmål til Mads Hussing på mads@fiskemagasinet.dk

 

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement