Lad bare børnene arbejde

Børn har godt af at arbejde, og de vil også gerne. Det er når man er på fisketur jeg mener. Børnene vil gerne ro, og lad dem bare gøre det. Så får du også mere tid til at fiske, og kan måske nyde turen noget mere. I dette tilfælde havde jeg knægtene med. De er henholdsvis 11 og 14 år, og er begge klar på at bruge kræfterne på noget roning. De er begge vilde med at fiske, og her var vi på den svenske sø Hjörneredssjöarna, der er et kunstigt søsystem, men ikke desto mindre utroligt smukt.

Tilbage til det oprindelige – lad nu bare børnene arbejde. De vil gerne, og du kan selv nyde naturen og fiskeriet noget mere. På billedet er det dog undertegnede der sidder med årene, men børnene var ellers vilde med at ro!

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement