Man skal ikke stikke næsen frem i fiskebranchen

Man skal ikke stikke næsen frem i fiskeverdenen, det er helt sikkert. Der er desværre alt for mange små mennesker, der skal komme med alt deres lort. Siden jeg i går skrev på diverse sider at Fiskemagasinet er tilbage på dk4, og det første program bliver vist på mandag, så er der kommet flere reaktioner. Heldigvis har langt de fleste været positive, men især en negativ stikker ud. Tjek lige denne mail jeg fik fra en:

“Det er muligt Fiskemagasinet er tilbage på den dk4, men det er da den mest røvsyge og kedelige kanal der findes, og så ser jeg hvad de sender hm. Sandartfiskeri, sandartfiskeri og sandartfiskeri og lidt isfiskeri, det er sgi godtnok interessant. Har set et par af de udsendelser bla. lidt kystfiskleri og ? men de snakker mere om alt muligt andet end fiskeri og tips, det er godtnok ik noget der kan bringe mit p.. kog.”

Og her er mit svar til ham:

Hej xxx(navn udeladt),
Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal svare, når jeg får så latterlig en mail. Jeg burde bare smide den ud, og tænke at nu har et lillebitte menneske fået sin galde ud.

Du ved godt at du selv bestemmer hvad du vil se i fjernsynet ikk’? Eller er det konen der bestemmer? Du kan lade være med at se programmerne, hvis ikke du kan lide programmerne. Men jeg kan da opfordre dig til selv at producere nogle programmer og få dem sendt på en kanal. Så kan du få din vilje med hensyn til hvilke programmer der bliver sendt.
Mads

Hvad synes I jeg skulle have svaret, eller hvad synes I om at Fiskemagasinet er tilbage? Skriv svaret herunder

12 Responses to “Man skal ikke stikke næsen frem i fiskebranchen”

 • Berg says:

  Fantastisk :o)
  Glæder mig til udsendelserne.

  Keep up the good work :o)

  Hilsen
  Henrik Berg

 • Michael Nielsen says:

  Hej Mads
  Jeg kan godt forstå dit svar til Jan, jeg synes også tonen er kedelig.
  Men når det er sagt, så er der for lidt fornyelse på omtalte kanal, der er for meget med genudsendelser,Jeg tror nok det er der hen, Jan vil med sit indlæg.
  samtidig vil jeg sige til din overskrift, med lidt humor at din næse har været meget langt fremme. Som en har sagt
  “når man vælger at blive en offentlig person får man en gang imellem en over snuden”.
  Michael

  • Mads Hussing says:

   Hej Michael,

   Der er mange genudsendelser, det er jo dk4’s politik at alle skal kunne se udsendelserne, ligegyldig på hvilket tidspunkt af døgnet man ser tv på. Der er næsten lige så mange genudsendelser som på Zulu 🙂 Men i den kommende tid, vil der komme et nyt program hver 14. dag på dk4 – det kan ingen andre danske stationer da leve op til…

   Der er ingen tvivl om at man får en over snuden som offentlig person, og det har jeg fået siden midt i halvfemserne, hvor jeg lavede de første programmer.

 • Jonas Prehn says:

  Hej Mads

  Jeg er ærlig talt ikke specielt imponeret, hverken over dine programmer som produkt eller din debatform og personlige markedsføring. Eksempelvis synes jeg at du skal passe på ikke at starte et “martyrium” på baggrund af en fladpandet mail. Selvfølgelig er det i orden at svare ‘friskt’ tilbage på så dum en mail, det er du vel heller ikke selv i tvivl om?

  Til sidst vil jeg sige at jeg har afgrundsdyb respekt for dit arbejde med både Fiskemagasinet og Hove. Jeg synes det er superfedt at der er nogle der virkelig prøver at skabe noget for vores fælles hobby. Det at producere og få vist gode løbende programmer om (primært)dansk fiskeri er dælme ikke nogen nem opgave – i særdelehed ikke på et lillebitte budget. Jeg håber virkelig du langt ud i fremtiden vil ha mod på den kamp… så er jeg helt sikker på kvaliteten af programmerne også vil blive øget.

  Knæk, bræk og alt det bedste.
  Jonas

  • Mads Hussing says:

   Hej Jonas,

   Der må være slettet et par svar, for jeg er da sikker på at jeg har svaret dig før nu… 🙂

   Jeg er ikke ude på noget martyrium – jeg synes bare jeg ville fortælle lidt om de ting, der foregår når man stikker næsen lidt frem. Jeg har fået sådanne henvendelser med jævne mellemrum i snart 15 år, og det er åbenbart hvad der følger med, når man stikker næsen frem og tager et initiativ.

   Jeg takker for respekten – og jeg kæmper fortsat videre for at lave programmer, også selvom det stadig koster mig penge. Jeg har heldigvis mange gode mennesker omkring mig, der gerne vil gøre en indsats for projektet.

   Knæk og bræk til dig også 🙂
   Mads

 • kenneth says:

  Hej mads.

  Jeg vil bare sige tak for et godt program. Nyder og se mine drenge på 6 og 10 år kan sætte sig ind i fiskeriet med de programmer du sender.
  Måske skal de der sidder og kegler over at dit program er kedeligt, skal måske se hvor mange forskellige aldersgrupper du når ud til.

  Ja, man kan da sige det er genudsendelser man ser på.. men okay det er ikke alle der er oppe i dagtimerne.
  Nogle er oppe om natten pga job eller andet. Så tag det med ro og fortsæt… jeg nyder ungerne ser på dit program….

  Ka fortælle en lille histore herhjemme fra.. de legede de var ude og fiske sandart bagefter… jeg trak på smilebåndet og sendte dig en venlig tanke der .

  Fortsæt med dit arbejde .. K&B herfra.

  • Mads Hussing says:

   Hej Kenneth,

   Jeg undskylder for det sene svar….

   Jeg takker for dit input, og jeg glæder mig over at I ser programmer og har glæde af dem. Jeg ved at der er rigtig mange derude der ser programmer, og de fleste kan heldigvis lide dem, mens der selvfølgelig også er nogen, der ikke synes at programmerne lever op til deres forventninger 🙂 Sådan er livet, og jeg er vant til at få henvendelser af forskellig art – både positiv og negativ – igennem årene.

   Knæk og bræk!
   Mads

 • Så skal vi se noget kystfiskerri Mads fra Falsters østkyst d fiskerri

 • christian olsen says:

  Kære Mads. jeg er ked af, at jeg ikke kan se dine programmer, fordi jeg ikke har DK4. Ser frem til at lave en suderfilm med dig til juni:-) Du skal ikke lade dig ophidse at små menneskers sure opstød. Han har sikkert ikke fået fisse i lang tid hehe.:-)

  Super! Keep on smiling.

  • Mads Hussing says:

   Jeg bliver helt sikkert ved med at smile 🙂

   Suderfilm – det lyder spændende. Hvad foreslår du? Det har jeg aldrig lavet noget om, og det ærgrer mig rigtig meget…

 • Frank "Indianeren" Dithmer says:

  Hej..

  Jeg syntes at alt hvad der har med fiskeri at gøre er velkommen i tv og ligegyldigt på hvilken kanal..!. At nogen er til det ene eller andet er også ligegyldigt, bare det har noget med vores alles hobby at gøre !. VELKOMMEN !. Knæk og bræk derude..

  De bedste hilsner
  Frank

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement