Masser af frit fiskeri

Kystfiskeriet har jo altid været gratis – nu skal du godt nok betale fisketegn – men ellers er det gratis og der er masser af muligheder. Det er der også kommet i søerne i statsskovene, hvor Skov & Naturstyrelsen har åbnet for frit fiskeri i en masse søer. Der er mulighed for at kigge forbi www.friluftskortet.dk, hvor du kan vælge områder og du kan vælge at du kun vil se på fiskeri.

Der er alle mulige forskellige søer på Friluftskortet, og der er også nogle betalingsvande med. Flere af søerne ligger langt væk fra alting, og der er al den ro og fred, man kan forestille sig. Der er naturligvis også søer, som det er noget nemmere at komme til. Der er til rigtig mange fisketure på den side. Hvis du vil diskutere lystfiskeri, så tag forbi www.fiskemagasinet.dk, hvor du også kan læse fiskenyheder og lægge din egen fangstrapport på.

Knæk og bræk med fiskeriet derude!

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement