Tip 2: Stænger

Der er flere ting, du skal tænke på, når de vælger den rigtige type stang for dig. Hvert hjul og stang har en bestemt funktion, du skal være opmærksom på. En af de første ting, du skal overveje er komfort. Er stangen, du bruger behagelig for dig at holde? Hvis du er kortere end 1,50 vil du ikke bruge en stang, der er syv meter lang 🙂 Vælg en stang længde, der er nemt for dig at holde og kaste med et par timer ad gangen.
De fleste af stængerne på markedet i dag er designet til at give dig mulighed for at føle, når en fisk hugger. Stangen uden øjer kaldes en “klinge” og den er stort set altid lavet af kulfiber. Kulfiberen er dejlig let i forhold til andre materialer, og man kan få stangen til at opføre sig, som man vil. Aktionen på stangen vil have meget at gøre med den type fiskeri, som du vil dyrke.

Er du interesseret i fluefiskeri eller fluebinding – så klik her

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement