TV: Fiskeri i Grønland

Jeg har tidligere været i Grønland for at fiske, og vi kom ud og prøvede meget fedt fiskeri. Vi fiskede primært efter fjeldørreder, da vi var i Grønland, og vi var flere forskellige steder. Turen gik både til Robinson River, men også andre elve, og fælles for alle stederne var at der var propfyldt med ørreder.

Jo mere vi gik – jo større fisk
Stedet hvor videoen nedenfor er fra, her gik vi en times tid op af elven, og det var tydeligt at jo længere vi gik, jo større blev snitvægten på fiskene. Og der var også flere fisk at fange. Det var en fantastisk oplevelse at se de mange fjeldørreder jagte spinneren eller fluen i vandet, og bare håbe at det var den største, der fik fat i spinneren hurtigst.

Herunder er der en video med fiskeri efter fjeldørreder i Grønland, hvor jeg selv er foran kameraet og fanger fisk i stort set hvert kast.

Se en video med fiskeri fra Grønland her:
Fiskeri fra Grønland efter fjeldørreder

Lidt varmt til den kolde tid

Billig ferie – ved fedt fiskeri

8 Responses to “TV: Fiskeri i Grønland”

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement