Udsatte og økonomisk trængte børn kan komme på fisketur

Børnenes Lystfisker Akademi – tidligere Hillerød Fiskeskole – sørger for, at økonomisk trængte og socialt udsatte familier og børn kan komme på fisketur.

Det drejer sig både om fisketure på kutter på Øresund, men også flerdages-arrangementer på Enebærodde på Fyn. Sidstnævnte er inklusiv forplejning, lån af sovepose og liggeunderlag og lån af fiskegrej.

Alle børn kan komme med – ikke økonomisk trængte eller udsatte børn kan betale et deltagergebyr – mens børn fra økonomisk udsatte familier kan søge deres hjemkommune om en friplads.

Det er meget nemt at søge, og man får hjælp til af Børnenes Lystfisker Akademi. Det er en meget lille indsats for at give dit barn en fantastisk oplevelse.

Læs alt om Børnenes Lystfisker Akademi på nedenstående link – og ellers står Klaus Mariager Wagner (telefon: 52 11 15 48) til rådighed for svar på spørgsmål. Klaus er den store ildsjæl bag på projektet.

Her kan læses meget mere om projektet: www.blfa.dk


Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement