WEB-TV: Isfiskeri i Danmark

Her i vinteren kan man isfiske, og det har jeg også været ude at gøre. I weekenden blev det til en tur på en privat sø, hvor der viste sig at være masser af gedder. Vi var fem mand, der satte stænger ud i en del af søen. Der blev agnet op med med fine levende karusser, der skulle lokke de store gedder til. Det gjorde de heldigvis godt, og vi fik gedder op til over 9 kg. Min rolle var både at lave et TV-program til Fiskemagasinet på dk4, men naturligvis også at fange nogle fisk. Det gjorde jeg til allersidst, hvor jeg fik en fin gedde på 7,8 kg. Der røg mange gedder op af hullerne denne dag, og vi var godt trætte da vi skulle hjem. Hjemturen bestod af en gåtur på virka 1 km, men det var op af bakke, og med masser af udstyr.

Det var heldigvis alt besværet værd, for vi havde en god fiskedag, og det blev til to fine fiskeprogrammer på dk4. Der er et klip fra programmerne her:

Isfiskeri efter gedder

Leave a Reply

Giv til Fiskeri på TV
Fiskemagasinet koster mellem 75.000 og 100.000 kroner om året at få sendt på dk4. Det er til lønninger til kamerafolk og redigeringsteknikere, samt til udstyr, bånd og batterier. Hvis du ønsker at programmerne fortsætter, så er du meget velkommen til at give et beløb. Beløbet kan være stort som småt - alt er velkomment!
Facebook
Advertisement